Jandarmerie: Un tânăr din Segarcea se plimba cu sabia în mână

jandarmi picnik Jandarmerie: Un tânăr din Segarcea se plimba cu sabia în mână poze

Luni, 23 iulie a.c., în jurul orei 20.30, efectivele Grupei de Supraveghere şi Ordine Publică Segarcea din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj, aflate în timpul executării unei misiuni specifice în municipiul Segarcea, s-au sesizat cu privire la faptul că, pe strada Unirii din localitate, un tânăr se deplasa cu un moped manifestându-se zgomotos şi avea în mâna dreaptă o sabie pe care o agita în aer.

Jandarmii au procedat la oprirea, legitimarea şi stabilirea identităţii acestuia, constatând că se numeşte V. L., de 19 ani, din Segarcea, iar pe numele său au fost întocmite actele premergătoare de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de port al cuţitului, fără drept, în locurile şi împrejurările în care s-ar putea primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 2, alin. 1, pct. 1 din Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.

Sabia, cu lama în lungime de40 cm a fost ridicată în vederea continuării cercetărilor, iar actele premergătoare de constatare vor fi înaintate organelor competente pentru soluţionare.

Compartimentul Informare şi Relaţii Publice