Jandarmeria trimite Gruparea Mobilă pe “Oblemenco”. Meciul CSU – FCU catalogat cu grad ridicat de risc

m defilare jandarmi Jandarmeria trimite Gruparea Mobilă pe Oblemenco. Meciul CSU   FCU catalogat cu grad ridicat de risc  poze
Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova asigură ordinea publică la competiţia sportivă de fotbal CSU Craiova – FCU Craiova
În ziua de 23.11.2013, cu începere de la ora 16.00, se va desfăşura, în incinta stadionului „Ion Oblemenco”, din municipiul Craiova, meciul de fotbal dintre echipele CSU Craiova – FCU Craiova, catalogat cu un grad ridicat de risc.
Pentru asigurarea măsurilor de ordine şi prevenirea oricăror evenimente ce ar putea perturba buna desfăşurare a activităţilor, Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova şi Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Dolj, cu un efectiv de peste 300 de jandarmi, asigură măsurile de ordine înainte, pe timpul şi după desfăşurarea acestui eveniment sportiv.
Jandarmii, sprijiniţi de efective din cadrul IPJ Dolj, Politiei Locale Craiova, ISU Dolj şi cele două firme de pază vor asigura condiţiile de securitate pentru toţi participanţii la această manifestare sportivă şi vor acţiona pentru prevenirea fenomenului infracţional şi contravenţional, intervenind în cazul în care ordinea publică va fi tulburată.
Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova invită spectatorii să respecte prevederile legale pe timpul deplasării către locurile de desfăşurare a competiţiei sportive, în apropierea şi în interiorul acestora.
Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova reaminteşte că, in conformitate cu prevederile legale este interzisă şi constituie infracţiune participarea la adunările publice a persoanelor care au asupra lor arme de orice fel, materiale explozive sau incendiare, substanţe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant, dispozitive pentru şocuri electrice ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acţiuni violente sau de tulburare a desfăşurării normale a acestora.
Invităm suporterii celor două echipe să prezinte bannerele cu două ore înainte de începerea meciului, pentru a fi omologate de observator, în vederea permiterii accesului cu acestea.
Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova face un apel către toţi participanţii la acest eveniment să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi să se supună controalelor corporale preventive, care se vor efectua începând cu dispozitivele de prefiltrare. De asemenea, este obligatoriu ca minorii sub 14 ani să fie însoţiţi de adulţi şi să posede şi aceştia documente de acces.
Activitatea în interiorul stadionului va fi filmată, aceste materiale devenind probe în instanţă, în situaţia producerii de fapte antisociale.

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu publicul – Gruparea de Jandarmi Mobilă „Fraţii Buzeşti” Craiova