Ivanovici pleacă din CJ Dolj. În locul lui vine candidatul pe pe locul 15 al listei PNL din 2016

Laurențiu Ivanovici renunță la calitatea de consilier județean, în urma numirii în funcția de manager al SCJU Craiova. Aleșii județeni iau act de vacantarea postului în ședința de plen din 30 iunie și validează și înlocuitorul, ocupantul locului 15 pe lista depusă de PNL Dolj în 2016, Laurențiu Bobeică.

„Art.1. Se validează mandatul de consilier județean al domnului Bobeică Laurențiu Florian, următorul supleant pe lista de candidați a Partidului Național Liberal – Filiala Dolj la alegerile autorităților administrației publice locale din 5 iunie 2016. CONSILIUL JUDEŢEAN DOLJ Art.2. Domnul consilier județean Bobeică Laurențiu Florian va face parte din Comisia de specialitate nr.3 „Amenajarea și dezvoltarea rurală, servicii publice și comerț””, se arată în proiectul aflat pe ordinea de zi a ședinței de consiliu județean.

Laurențiu Bobeică, provenit din fostul PDL, are 35 de ani, este directorul propriului SRL și este, printre altele, membru în biroul județean al filialei județene a liberalilor și vicepreședinte la Comisia Națională de Onoare și Arbitraj a PNL.