Iulian Cristescu/primar comuna Leu: “Investiția în educație este cea mai sigură investiție din lume”

loc de joaca 168x300 Iulian Cristescu/primar comuna Leu: Investiția în educație este cea mai sigură investiție din lume poze

Susţinerea unor ample investiţii, de-a lungul anilor, în creşterea şi dezvoltarea copiilor din comuna Leu, a fost continuată, cu succes, şi în această perioadă de restrişte. Edilul şef, Iulian Cristescu, a decis să acorde, şi in acest an, burse de merit elevilor şcolii din localitate, cu performanţe foarte bune şi bune. Bucuria celor mici a fost de nedescris când au văzut pe propria piele că munca depusă în timpul anului şcolar le este recompensată şi cu ajutorul unor burse de merit.

“Investiția în educație este cea mai sigură investiție din lume. Consider că educația trebuie să țină pasul cu vremurile iar administrația locală are un rol esențial.
Din acest motiv am decis, încă de la începutul primului mandat să mă implic activ, ca nimeni altcineva până atunci, în a oferi copiilor din localitate siguranța, confortul și calitatea actului educațional prin următoarele realizări: Burse de merit, Centrală termică, Inițiere programului “Primul ghiozdan”, Reabilitare școli și grădinițe , Loc de joacă, Teren sintetic, Premierea copiilor cu rezultate bune și foarte bune, Prezența lui Moș Crăciun anual, Diverse activități cultural-educative.
Toate aceste lucruri, profesionalismul cadrelor didactice, bună colaborare cu părinții au dus copiii noștri la mari colegii și la universități de top. Sunt mândru că localitatea este reprezentată cu cinste”, a precizat Iulian Cristescu, primarul comunei Leu.