ISU: Pompierii craioveni, chemaţi să tragă apa de pe străzi şi de pe stadionul “Oblemenco”

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj, au fost solicitate să intervină pentru evacuarea apei provenită din precipitaţii, degajarea unui copac căzut pe carosabil şi la 27 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova a intervenit în ziua de 30.09.2013, ora 08.00, cu o autospecială şi trei motopompe, la solicitarea Primăriei Craiova, pentru a evacuarea apei de pe str. Aleea II Odesa şi str. Ecoului, din mun. Craiova.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit în data de 01.10.2013, ora 01.43, cu o autospecială pentru degajarea unui copac căzut pe carosabil, în mun. Craiova, str Anul 1848.
La sosirea echipajului de pompieri, datorită vântului puternic copacul era căzut pe carosabil, fără să fie avariate autoturisme, locuinţe şi linii de electricitate.
Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:
– asistenţă medicală de urgenţă – 27
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M.) – 3 intervenţii.
Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 1 intervenţie.
Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 9 intervenţii.
Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 4 intervenţie.
Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 4 intervenţii.
Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) – 3 intervenţii.
Secţia Pompieri Segarcea (E.P.A.) – 3 intervenţii.
În urma precipitaţiilor căzute în ultimele 24 de ore, echipajele de pompieri au fost solicitate să intervină pentru evacuare apei din locuinţe de pe străzile Brestei nr. 526, Mirăslău nr. 7 şi din incinta complexului „Ion Oblemenco”.
Pentru evacuarea apei a intervenit şi Compania de Apă cu vitanje şi motopompe pe mai multe străzi din mun. Craiova.