ISU Oltenia: Pompierii au intervenit la incendiu în cimitir la Bechet

isu incendiu pompieri 1 ISU Oltenia: Pompierii au intervenit la incendiu în cimitir la Bechet poze

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină pentru stingerea a două incendii, trei intervenții asistenţă medicală de urgenţă aeriană și 21 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Garda Pompieri Bechet a intervenit cu o autospecială  de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un  cimitir, la vegetaţie uscată, în oraşul Bechet, str. Tudor Arghezi. La sosirea echipajului de pompieri, incendiul se manifesta la vegetație uscată, existând posibilitatea de propagare la mormintele din apropiere. În urma acestuia a ars aproximativ 50 mvegetaţie uscată. Cauza probabilă a incendiului fiind o lumânare aprinsă lăsată la întâmplare.

isu incendiu pompieri 2 ISU Oltenia: Pompierii au intervenit la incendiu în cimitir la Bechet poze

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova a intervenit cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit în gospodăria cetăţeanului Ioan  R din mun. Craiova, str. Banu Mihalcea, la  garaj de la care s-a propagat la locuinţa. La sosirea echipajelor de pompieri, incendiul se manifesta într-o încăpere, existând posibilitatea de propagare  la întreaga  casa. În urma acstuia au ars trei dulapuri din lemn, patru paturi, șase scaune, o masă de curte, articole vestimentare, două uşi din lemn, un fotoliu,  încălţăminte, șase tablouri în ulei, covoare, mochete și s-au degradat o maşină de spălat, două  boxe audio, un televizor, o uşă din  aluminiu,  șase aparate aer condiţionat, zece uşi PVC, două maşini de scris. Cauza probabilă a incendiului fiind folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

    Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M) –  3 intervenţii.

Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (NEONAT) – 1 intervenţie.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) – 3  intervenţii.

Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) –  3 intervenţii.

Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) –  1 intervenţie.

 Secţia Pompieri Segarcea (E.P.A.) – 6 intervenţii.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 4 intervenţii.

 

 

 

BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă

”Oltenia” DOLJ