ISU Oltenia: Incendiu la o mașină din Craiova

În ultimele 24 de ore, echipajele de intervenţie din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al Judeţului Dolj au fost solicitate să intervină la 2 incendii, o descarcerare și la 23 cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă.

Detaşamentul1 Pompieri Craiova a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la compartimentul motor al unui autoturism, proprietatea  cetăţeanului Ionuţ Alin  C. în mun. Craiova, str. Dr. I. Augustin.

incendiu masina ISU Oltenia: Incendiu la o mașină din Craiova poze

La sosirea echipajului de pompieri incendiul se manifesta la compartimentul motor fără posibilități de propagare la vecinătăți.

Din cauza unui scurtcircuit electric (cablu electric defect) au ars  compartimentul motor, instalaţia electrică, capota şi bordul autoturismului.

Garda  II Intervenţie Bechet a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un coş de fum, proprietatea  cetăţeanului Ştefan  M. în com. Călăraşi.

La sosirea echipajului de pompieri incendiul se manifesta la coșul de fum al locuințe fără posibilități de propagare la vecinătăți.

Din cauza unei scânteie au ars  deşeuri nereutilizabile (grăsimi depuse pe tubulatură).

           Serviciul Mobil de Urgenţă, Reanimare şi Descarcerare a fost solicitat să intervină pentru acordare  asistenţei medicale de urgenţă, după cum urmează:

– descarcerare – 1

– asistenţă medicală de urgenţă –23

           Detaşamentul 1 Pompieri Craiova (T.I.M) – 2 intervenţii.

Detaşamentul 2 Pompieri Craiova (E.P.A.) –   7 intervenţii.

Detaşamentul Pompieri Calafat (E.P.A.) – 5 intervenţii.

Secţia Pompieri Craiova (E.P.A.) – 2 intervenţii.

Secţia Pompieri Băileşti (E.P.A.) –  1 intervenţie.

Secţia Pompieri Segarcea (E.P.A.) –  2intervenţii.

Garda Intervenţie Pompieri Bechet (E.P.A.) – 4 intervenţii.

 

           BIROUL DE PRESĂ din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă

”Oltenia” DOLJ