ISU Oltenia: Cadouri cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun și Anului Nou

cadouricopiiisufiliasi 2 ISU Oltenia: Cadouri cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun și Anului Nou poze

Cadrele Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „OLTENIA” al Judeţului Dolj vin în sprijinul  bătrânilor  și copiilor aflaţi în suferinţă, prin acţiuni de donare bunuri şi obiecte  necesare în anumite momente existenţiale, însumând 4876lei.  Spiritul de întrajutorare trebuie să ne însoţească în orice situaţie, cu atât mai mult cu cât menirea noastră principală este salvarea semenilor.

Salvatori de vieţi, angajaţiiInspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „OLTENIA” al Judeţului Dolj, înţeleg să fie alături de cei cărora viaţa le-a fost potrivnică,  acţionând de data aceasta în alt mod decât cel al intervenţiei în situaţii de urgenţă.

cadouricopiiisufiliasi 1 ISU Oltenia: Cadouri cu ocazia Sfintelor Sărbători de Crăciun și Anului Nou poze

Vineri, 19.12.2014, cadrele  I.S.U.  DOLJ s-au prezentat la Centrul de plasament pentru copilul cu handicap Sf. Ana și Centrul de plasament Ioana din localitatea Dioști şi în data de 20.12.2014, la Centrul de bătrâni “Sfântul Dumitru” din oraşul Filiaşi, unde prin gestul lor au reuşit să aducă o rază de fericire şi un zâmbet de bucurie printre lacrimile apărute instantaneu pe feţele brăzdate adânc de suferinţă şi durere.

Cadourile constau în două lăzi frigorifice, două radio CD, materiale de igienă personălă, fructe, suc  şi prăjituri.

Crăciun fericit și La mulți ani!                                                         

                             

        Compartimentul Informare şi Relaţii Publice