ISU Dolj: Acţiuni de ajutorare a persoanelor vulnerabile

Şi în acest an, ca de fiecare dată, în pragul Sărbătorilor de iarnă, cadrele militare şi civile ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Oltenia” al judeţului Dolj au ales să fie alături de comunitatea din care fac parte şi în serviciul căreia se află, organizând acţiuni de ajutorare a persoanelor vulnerabile, cele care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor, pentru a le aduce o rază de lumină şi de speranţă în viaţa cotidiană.

În acest sens, astăzi, 20 decembrie 2019, la sediul Direcţiei de Asistenţă Socială Craiova din cartierul Lăpuş, împreună cu angajaţii acestei structuri din subordinea autorităţii locale şi cu sprijinul voluntarilor din cadrul ISU Dolj, am desfăşurat o acţiune comună în folosul unor familii aflate în situaţie de risc social. Cu acest prilej au fost acordate persoanelor participante bunuri constând în produse alimentare, în valoare de 5.000 lei, ca o minoră contribuţie a noastră la petrecerea unor sărbători liniştite şi fericite la finalul acestui an de către familiile care sunt lipsite de posibilităţi financiare.

Personalul operativ din cadrul Detaşamentului 2 de Pompieri Craiova şi Secţiei de Pompieri Craiova a luat iniţiativa de colecta fonduri pentru ajutorarea copiilor internaţi la Secţia de Oncologie de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Pompierii militari au reuşit să adune suma de 2.800 lei, bani din care au achiţionat produse alimentare (în special dulciuri, preferatele copiilor), jucării şi produse electronice care au fost donate astăzi copiilor.

 

 

COMPARTIMENTUL INFORMARE ȘI RELAȚII PUBLICE