ISJ Dolj: Workshop – Drepturile copilului

FUNDAȚIA ACADEMICĂ ALUMNI a Colegiului National „Mircea Cel Bătrân” din Constanţa împreună cu FEDERAŢIA NAŢIONALĂ A ASOCIAŢIILOR DE PĂRINŢI – ÎNVĂTĂMÂNT PREUNIVERSITAR(FNAP-IP) organizează vineri, 24.05.2013, ora 12.00, la Sala Amfiteatru a Inspectoratului Şcolar al Judeţului DOLJ, din strada Ion Maiorescu, nr. 6, workshop-ul cu tema „Drepturile copilului”.
Evenimentul se desfășoară în cadrul proiectului „Parteneriat pentru copilul meu – program educativ de sprijin pentru elevi cu risc de părăsire timpurie a şcolii şi părinţii acestora”, beneficiar FUNDAȚIA ACADEMICĂ ALUMNI a Colegiului National „Mircea Cel Bătrân” din Constanta şi parteneri: FNAP-IP, M.E.N. şi Asociația Shotron.

În proiect sunt implicate 5 unităţi de învățământ din Craiova alături de alte 20 din Bucureşti, Ilfov, Iaşi, Constanţa şi Braşov.

La eveniment sunt invitaţi să participe părinţi, reprezentanţi ai comunităţilor locale din judeţul Dolj, reprezentanţi ai instituţiilor şi organizaţiilor nonprofit ce au ca obiect de activitate apărarea drepturilor copilului, factori de conducere din unităţile de învăţământ ale judeţului.

FNAP-IP
Mihaela GUNĂ
Preşedinte