ISJ Dolj: ”Târgul Ofertelor Educaționale” la CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL CRAIOVA

 

           romanesti craiova centru multifunctional popeci recon.jpg 2 ISJ Dolj: ”Târgul Ofertelor Educaționale” la CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL CRAIOVA poze

Joi, 18 mai 2017, la CENTRUL MULTIFUNCȚIONAL CRAIOVA, str. Târgului nr. 26, între orele 9.30-18.00, se va desfășura “Târgul ofertelor educaționale”.Activitatea este organizată de către Inspectoratul Școlar Județean Dolj în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova, RAADPFL Craiovași Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Dolj.

În cadrul Târgului, unitățile de învățământ liceal și profesional din județul Dolj și din zona Olteniei își prezintă Oferta Educațională pentru anul școlar 2017-2018.

Trecerea de la gimnaziu la liceu sau la şcoala profesională este prima schimbare majoră în cariera elevului, această primă experienţă determinându-ievoluția sa școlară și profesională ce stă la baza unei cariere de succes.Este important ca, atât şcoala cât și familia, dar și comunitatea locală, să-l ajute pe elev să depăşească cu succes acest prag şi să-i fie alături mai mult ca oricând.

Toți cei interesați, părinți, elevi, cadre didactice, pot vizita Târgul Ofertelor Educaționale 2017-2018  în intervalul orar 9.30- 18.00.

Deschiderea oficială va avea loc la ora 11.00 în prezența reprezentanților Primăriei Municipiului Craiova, Consiliului Județean Dolj și Instituției Prefectului Județului Dolj.

 

 

 

 

Purtător de cuvânt,

Inspector școlar-prof. Nicoleta LIȚOIU