ISJ Dolj: Școala Gimnazială ”Gh. Țițeica” – Expoziție de postere pe problematica migrației

Expoziție de postere pe problematica migrației organizată de Școala Gimnazială ”Gh. Țițeica” sub egida Inspectoratului Școlar Județean Dolj, deschiderea expoziției în cadru festiv va avea loc pe data de 1 aprilie 2014, ora 15,00 în holul central ISJ Dolj.
Expoziția a fost concepută ca și activitate în proiectul Comenius multilateral YOUNG MIGRANTS-AT HOME ABROAD, finanțare 24000 euro, parteneriat cu Germania-coordonatorul proiectului, Lituania, Turcia, Polonia, Portugalia și este rodul muncii partenerilor din proiect care au cules informațiile și le-au pus în practică.
Alte proiecte în care este implicată unitatea noastră școlară proiectul Comenius bilateral ALL THE WORLD’S A STAGE, finanțare 15000 euro cu o unitate școlară din Varna-Bulgaria;
Alte două proiecte interesante sunt: un proiect Grundtvig Second Chance, finanțare 15000 euro, parteneri Spania-coordonatorul proiectului, Turcia, Letonia, Polonia, Italia, proiect pe Asociația ”Gheorghe Țițeica”; un proiect Comenius Regio- Let’s remove the most devastating threat, psychological violence, out of our society, cu partener străin Turcia și alți parteneri din România printre care și C.C.D. Dolj.