ISJ Dolj organizează Târgul Ofertelor Educaționale pentru orientarea scolară a elevilor claselor a VIII-a

Miercuri, 8 mai 2019, la Centrul Multifuncțional Craiova, Inspectoratul Școlar Județean Dolj, în parteneriat cu Primăria Municipiului Craiova si C.J.R.A.E. Dolj, organizează Târgul Ofertelor Educaționale pentru orientarea scolară a elevilor claselor a VIII-a.

În cadrul acestui eveniment,43 unități deînvățământ liceal și 3 unități de învățământ profesional și tehnic din județul Dolj își vor prezenta oferta educațională, pentru anul scolar 2019-2020.

Toți cei interesați, în special elevii claselor a VIII-a din mediul urban și rural, alături de părinți și  cadre didactice, pot vizita Târgul Ofertelor Educaționale, în intervalul orar 9.00-18.00.

Deschiderea oficială va avea loc la ora 10.00, în prezența reprezentanților inspectoratului școlar și a autorităților locale.

În data de 10.05.2019, în intervalul orar 10.00-15.00, ISJ Dolj împreună cu C.J.R.A.E. Dolj organizează Caravana Târgului Ofertelor Educationale, în următoarele centre:

Liceul Tehnologic „Dimitrie Filișanu” Filiași
Liceul Teoretic „Mihai Viteazul” Băilești
Liceul Tehnologic „Horia Vintilă” Segarcea
Liceul Teoretic Bechet
Liceul Teoretic „C-tin Brâncoveanu” Dăbuleni
Liceul Teoretic „Independența” Calafat

Târgul Ofertelor Educaționale își propune consilierea și îndrumarea tinerilor absolvenți în vederea alegerii liceului și profilului dorit.

 

Purtător de cuvânt,

Inspector Școlar,

Prof. Nicoleta LIȚOIU