ISJ Dolj: O ALTFEL de reuniune la Liceul Traian Vuia

 

Inspectoratul Școlar Județean Dolj, Departamentul Proiecte educaționale, împreuna cu echipa Leonardo da Vinci din cadrul ANPCDEFP, organizează în data de 6 iunie 2013,î ncepând cu ora 10,00, la Liceul “Traian Vuia”, Str. Rovinari Nr. 1 la Craiova, reuniunea ALTFEL de diseminare și exploatare a rezultatelor proiectelor din cadrul Programului de Învățare pe tot Parcursul Vieții- Leonardo da Vinci, cu tema “Information andresources for implementing ECVET”.
La activitate participa instituții care au derulat proiecte de mobilitățiLeonardo da Vinci, de parteneriate si de TOI, instituții care nu au mai avut proiecte Leonardo da Vinci din județele Dolj, Olt, Hunedoara, Gorj, Argeș, Mehedinți,reprezentanți ai mediilor de afaceri, reprezentanți ai O.N.G-urilor,experți naționali ECVET, mass-media.
Programul Leonardo da Vinci oferă o multitudine de oportunități de formare profesionala pe piata europeana a muncii pentru organizații si instituții din Romania, de toate tipurile si dimensiunile. .
Reuniunea cuprindeatât prezentări de exemple de bune practici, cat si marturii ale unor participanți, standuri cu proiecte vii, cu fotografii si filmulețe ale proiectelor, astfel încât aceasta sa fie cat mai atractiva si de interes pentru cei care n-au mai avut proiecte comunitare Leonardo da Vinci de formare profesională.
Având in vedere caracterul practic al activității, se vor derulași acțiuni cu tematica sportiva, turism, comerț, industrie alimentara, care ar putea aduce plus-valoare reuniunii.