ISJ Dolj: Deschidere de an şcolar la Segarcea

isjberceasegarcea.jpg ISJ Dolj: Deschidere de an şcolar la Segarcea poze
Astăzi, 16.09.2013, d-l Inspector Școlar General, prof. Georgică Bercea-Florea, a participat la deschiderea anului școlar la Liceul Tehnologic Horia Vintilă Segarcea și la Școala Gimnazială Segarcea, ocazie cu care a transmis elevilor mesajul de a învăța și a se pregăti continuu pentru că ei, elevii, reprezintă viitorul societății românești.

isjberceasegarcea.jpg 1 ISJ Dolj: Deschidere de an şcolar la Segarcea poze

Totodată, d-l inspector general i-a îndemnat pe părinți să se implice și să colaboreze cu conducerile unităților de învățământ în rezolvarea tuturor problemelor, iar cadrelor didactice le-a urat un an școlar liniștit apreciindu-le rezultatele și eforturile depuse pe parcursului anului școlar trecut.
Alături de inspectorul școlar general au mai participat primarul orașului Segarcea, ing. Popa Nicolae, viceprimarul orașului, Tutunaru Nicolae dar și reprezentanți ai Poliției Segarcea.

isjberceasegarcea.jpg 2 ISJ Dolj: Deschidere de an şcolar la Segarcea poze
De asemenea, d-l inspector general s-a întâlnit cu cadrele didactice din cadrul școlilor Valea Stanciului și Rojiște cărora le-a cerut să de-a dovadă de același profesionalism, tact și echilibru.