Irinei acuză „metodele josnice” ale pesediștilor: L-au trimis de fazan în Irlanda pe când se împărțea „cașcavalul” la CJ

irinei Irinei acuză „metodele josnice” ale pesediștilor: L au trimis de fazan în Irlanda pe când se împărțea „cașcavalul” la CJ poze

Secretarul general al PNL Dolj, consilierul județean Marian Irinei, a ratat dezbaterea de ieri din CJ Dolj pe tema alocărilor bugetare către localitățile doljene. Din ce motiv ne spune chiar el, într-un comunicat trimis presei craiovene tocmai din Irlanda:

„Felul în care Consiliul Județean Dolj alege să elimine orice posibilă opoziție demonstrează încă o dată metodele josnice la care recurge PSD-ul, indiferent că este vorba de nivelul central, local sau județean.

 

Sub pretextul participării necesare la un eveniment organizat în Dublin, Consiliul Județean Dolj l-a delegat pe Marian Irinei să reprezinte instituția în cadrul Adunării Regiunilor Europene („Assembly of the European Regions”). În fapt, alesul local al PNL, care este și liderul de grup al consilierilor județeni ai opoziției, nu poate participa la ședința extraordinară Consiliului Județean Dolj, care i-a fost comunicată doar cu 2 zile înainte de desfășurarea acesteia, respectiv luni, 20 octombrie a.c.,  pentru ziua de miercuri, 22 octombrie,  a.c.

 

Astfel, consilierul județean din PNL nu numai că a fost convocat cu 2 zile înainte la ședința extraordinară de către același Consiliul Județean Dolj care l-a trimis în delegație, dar nici nu a primit ordinea de zi a ședinței în cauză. De asemenea, acestuia i s-a infirmat posibilitatea organizării vreunei ședințe de Consiliu Județean chiar cu 3 zile înainte de convocare.

 

Cu alte cuvinte, noua metodă pesedistă de a reduce la tăcere orice voce puternică a opoziției este delegarea unor astfel de sarcini, asigurându-i pe cei din opoziție de faptul că nu va fi organizată nicio ședință, cu atât mai puțin una extraordinară. Se pare că nu numai corupția este litera de lege a PSD-ului,  ci și minciuna și chiar înșelătoria în cazul de față.

 

„ Mă declar indignat  și totodată atrag atenția asupra manierii în care am fost delegat să  particip în cadrul evenimentului din Dublin, cu intenția falsă de a reprezenta instituția la ședințele plenare ale Adunării Regiunilor Europene, dar de fapt cu scopul exclusiv de a nu fi prezent la această  ședință extraordinară”, a declarat Marian Irinei, consilier județean al PNL Dolj.

22 octombrie 2014                                                                                Marian Irinei

                                                                                                        Consilier județean PNL de Dolj