IPJ: Nereguli în procesul de votare

urna vot IPJ: Nereguli în procesul de votare poze

În jurul orei 13.00, jandarmi din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Dolj, aflaţi în misiune de protecţie şi asigurare a ordinii publice la Secţia de votare nr. 33 Craiova au fost sesizaţi de către preşedintele secţiei de votare cu privire la faptul că M.GEORGETA, 43 de ani, din Craiova, s-a prezentat în secţia de votare cu intenţia de a-şi exercita drepul la vot, însă, în urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acest drept îi fusese interzis printr-o hotărâre a Judecătoriei Craiova.
Echipa specială de constatare din cadrul IJJ Dolj a întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de a vota a unei persoane fără drept de vot.

În jurul orei 13.30, poliţişti din cadrul Secţiei 11 Poliţie Rurală Bechet au fost sesizaţi de către un membru al Biroului Secţiei de votare 419 Ostroveni cu privire la faptul că M.GEORGETA, 33 de ani, din Ostroveni, s-a prezentat în Secţia de votare având asupra sa două cărţi de identitate. Din verificările efectuate s-a stabilit faptul că cea de-a doua carte de identitate îi aparţine soacrei persoanei în cauză, care se afla la intrarea în secţia de votare.
Membrii biroului secţiei de votare au refuzat să-i înmâneze buletine de vot şi au reţinut cele două cărţi de identitate, iar poliţiştii efectuează verificări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de vot multiplu.
APELAŢI 112 PENTRU SEMNALAREA ORICĂROR NEREGULI LEGATE DE DESFĂŞURAREA REFERENDUMULUI !!!