IPJ Dolj: Urmăriţi naţional şi internaţional depistaţi şi încarceraţi de poliţiştii craioveni

urmarit ipj dolj IPJ Dolj: Urmăriţi naţional şi internaţional depistaţi şi încarceraţi de poliţiştii craioveni poze

Ieri, 7 februarie a.c., poliţişti din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au organizat şi executat o acţiune pe linia depistării şi prinderii persoanelor urmărite în temeiul legii.
În cadrul activităţilor desfăşurate împreună cu poliţişti din cadrul Postului de poliţie Calopăr a fost prins ZARAFU CRISTIAN, 27 de ani, din localitate, urmărit internaţional de autorităţile judiciare italiene care au emis mandat european de arestare pentru comiterea infracţiunilor de viol, răpire, furt şi vătămare corporală gravă. Faptele au fost comise pe teritoriul Italiei în luna noiembrie 2003.
Cel în cauză a fost condus la Parchetul de pe Lângă Curtea de Apel Craiova unde s-a dispus reţinerea pentru 24 ore şi urmează să fie prezentat, în cursul zilei de astăzi, magistraţilor Curţii de Apel în vederea arestării şi efectuării demersurilor pentru extrădare.
În aceeaşi zi a fost pus în executare mandatul de arestare preventivă emis de Tribunalul Dolj privind pe ŞERBAN COSTICĂ, 39 ani, din Balş, judeţul Olt, urmărit la nivel naţional şi internaţional pentru comiterea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane, trafic de minori, proxenetism, prostituţie şi spălare de bani.
Cei doi au fost încarceraţi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.