IPJ Dolj: Tineri cercetaţi pentru furt calificat

 

 

În cursul zilei de ieri, în urma activităţilor specifice de cercetare desfăşurate de către poliţiştii din cadrul Secției 3 Poliţie Rurală Bucovăţ, a fost identificat autorul unui furt dintr-o locuinţă, comis în data 23.10.2013.

În fapt, în data de 24.10.2013, în jurul orelor 15.45 , poliţiştii Secției 3 Poliţie Rurală Bucovăţ au fost sesizaţi de către B. Nicolae, de 35 ani, din Craiova, cu privire la faptul că din locuinta, proprietatea mamei sale, situata în comuna Sălcuţa,  au fost sustrase mai multe bunuri de către persoane necunoscute,  cauzând un prejudiciu de aproximativ 1500 lei.

Astfel, în urma cercetărilor efectuate, a fost identificat autorul faptei în persoana lui M. Ionut, de 18 ani, din comuna Sălcuţa, bunurile sustrase fiind recuperate.

.         Totodată, în urma cercetărilor s-a mai stabilit faptul că M. Ionut împreuna cu S. Cosmin, de 22 ani, din comuna Sălcuţa, sunt autorii furtului a 40 litri de motorină, din tractorul aflat în curtea locuinţei lui M. Andrei, din comuna Salcuţa, faptă comisă în noaptea de 14/15.05.2014.

Cercetarile continuă, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cu autorii în stare de libertate, în vederea documentării întregii activitaţi infracţionale.

  •