IPJ Dolj: TÂNĂR REȚINUT PENTRU ÎNȘELĂCIUNE LA CRAIOVA

 

Un tânăr de 27 de ani din Piatra Olt,  a fost reținut pentru 24 de ore entru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la înşelăciune şi înşelăciune.

 

 

Aseară, polițiștii Serviciului de Investigare a Fraudelor sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, cu sprijinul operativ de specialitate al D.I.P.I., în urma activităților specific de cercetare, au introdus în arestul IPJ Dolj pe bază de ordonanţă de reţinere numitul C. Valentin, 27de ani, din Piatra-Olt, jud. Olt, cercetat pentru săvârşirea infracţiunilor de tentativă la înşelăciune şi înşelăciune .

Polițiștii au stabilit faptul că, în perioada octombrie 2013 – februarie 2014, suspectul a înşelat sau a încercat să înşele mai multe persoane ce deţin funcţii de conducere în cadrul unor societăţi comerciale din Craiova cu obiect de activitate comerţ cu produse farmaceutice, solicitând sume cuprinse între 100 lei şi 700 lei prin folosirea calităţii mincinoase de şofer al unui medic din Craiova, sau pacient al acestuia, dar şi prin prezentarea ca adevărată a faptei mincinoase că este trimis de medicul respectiv pentru a colecta sume de bani necesare, fie pentru aşi plăti contribuţiile asigurărilor sociale de sănătate pentru a beneficia de servicii medicale gratuite, fie pentru ajutorarea unor persoane cu probleme grave de sănătate.

Suspectul a fost introdus in arestul IPJ Dolj, urmând ca astăzi, 03.04.2014 să fie prezentată magistraților din cadrul Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.