IPJ Dolj: TÂLHAR PRINS CU FOCURI DE ARMĂ – VIDEO

 

Duminică dimineaţa, la ora 0853, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către P.IULICA, 44 ani, din Craiova cu privire la faptul că în timp ce se deplasa spre domiciliu, pe strada Bariera Vâlcii, sub podul de cale ferată din zona intersecţiei cu bvd-ul Dacia un tânăr a venit din urma sa şi i-a smuls din mână geanta în care avea suma de 150 lei şi documente.
În temeiul sesizării la nivelul Secţiei 4 Poliţie Craiova au fost demarate cercetările în zona respectivă, iar la scurt timp o echipă formată din poliţişti şi jandarmi ai GJMb Craiova a observat un tânăr cu semnalmentele furnizate de partea vătămată, procedându-se la urmărirea suspectului.
La observarea poliţiştilor, suspectul a încercat să îşi asigure scăparea prin fugă şi nu s-a conformat somaţiilor verbale, motiv pentru care, un agent de poliţie a făcut uz de armamentul din dotare, executând un foc de avertisment în plan vertical, reuşind totodată prinderea suspectului. În urma legitimării s-a stabilit că tânărul se numeşte N.ALIN, 19 ani, din comuna Cruşeţ, judeţul Gorj.
Prin extinderea cercetărilor a rezultat faptul că acesta este şi autorul infracţiunii de tâlhărie comisă în data de 01.02.2013 asupra părţii vătămate D.ANGELA.
În cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie.