IPJ Dolj: Rutiera, în acțiune pe străzile din județ

 

Depistat în trafic în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat şi fără a poseda permis

La data de 19.05.2014, ora 1515, o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Filiaşi l-a depistat pe C.AUREL, 29 de ani, din localitate în timp ce conducea, pe strada 24 Ianuarie din oraşul Filiaşi, un autoturism neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere valabil pentru nicio categorie de autovehicule.

Poliţiştii au întocmit dosar penal în cauză.

 

 

Tânăr de 18 ani conducea un modep deşi nu poseda permis

 

Ieri, 19.05.2014, ora 1200, lucrători ai Secției 7 Poliție Rurală Plenița l-au depistat în trafic pe U.NICUŞOR, de 18 ani, din Plenița în timp ce conducea un moped fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul pe drumurile publicefără a poseda permis.

 

 

S-a urcat la volan deşi nu poseda permis, iar vehiculul era neînmatriculat

 

La data de 19.05.2014, ora 13.30, o echipă de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţiei Rurală Bucovăţ în timp ce efectua activități de patrulare a oprit pentru control un autoturism care nu avea numere de înmatriculare.

Cu ocazia legitimării conducătorului auto s-a stabilit că se numeşte F.CONSTANTIN, 56 de ani, din Craiova, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date s-a stabilit faptul că acesta nu posedă permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule, iar autoturismul nu este înmatriculat în circulaţie.

Poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere a unui autoturism neînmatriculat şi fără a poseda permis de conducere.