IPJ Dolj: Rutiera a dat iama-n “vitezişti”

 

Duminică, poliţiştii Biroului Drumuri Naţionale şi Europene şi poliţiştii Biroului Rutier împreuna cu agenţi rutieri din cadrul formaţiunilor rutiere au organizat si executat o actiune pe principalele drumuri nationale si europene şi în municipiul Craiova în scopul prevenirii si combaterii accidentelor de circulaţie cauzate de încălcarea regimului legal de viteza.
În cadrul acţiunii au fost constatate şi aplicate 226 sancţiuni în valoare de 28 200 lei, dintre care 124 pentru viteză neregulamentară, 16 pentru neportul centurii de siguranţă, iar alte 10 sancţiuni pentru folosirea telefonului mobil.

Exemple:
1. V.CATALIN, 33 de ani,din Craiova a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe DN 6 cu viteza de 107 km/h, pe un sector de drum unde viteza era limitata la 50 km/h. Acesta a fost sancţionat cu amenda în valoare de 675 lei şi i s-a reţinut permisul de conducere in vederea suspendării dreptului de a conduce pe o perioadă de 90 zile.
2. I.MARIUS, 47 ani, din Craiova a fost depistat în timp ce conducea un autoturism pe b-dul 1 Mai din municipiu cu viteza de 84 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă.