IPJ Dolj: Reținut pentru contrabandă cu țigări

tigari ipj dolj 2 IPJ Dolj: Reținut pentru contrabandă cu țigări poze

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Dolj au introdus, marți, în arest, pe baza de ordonanță de reținere, pe P.IRINEL, 30 ani, din Craiova bănuit de comiterea infracțiunii de contrabandă.

 

În fapt, poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova l-au depistat în trafic pe P.IRINEL în timp ce conducea, pe strada Henry Ford din Craiova, un autoturism în care transporta 502 pachete de ţigări netimbrate ( 10.040 țigarete), valoarea de piaţă a acestora fiind de 6000 lei, cercetările fiind preluate de ofiţerii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice.

tigari ipj dolj 1 IPJ Dolj: Reținut pentru contrabandă cu țigări poze

Autoturismul folosit la transportul de țigarete a fost indisponibilizat şi predat Direcţiei Regionale Vamale Craiova care urmează să calculeze prejudiciul adus bugetului de stat de către Pescaru Irinel.

tigari ipj dolj 4 IPJ Dolj: Reținut pentru contrabandă cu țigări poze

Suspectul urmează să fie prezentat astăzi magistraţilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de sesizare a judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă pentru o durată de 30 de zile.