IPJ Dolj: Razie la miliardarii țigărilor de contrabandă. Confiscări record

bani de bani.jpg IPJ Dolj: Razie la miliardarii țigărilor de contrabandă. Confiscări record poze

PERCHEZIŢII ÎN CRAIOVA LA PERSOANE SUSPECTATE DE DEŢINERE ILEGALĂ DE PRODUSE DIN TUTUN

 

            În această dimineaţă poliţiştii craioveni au descins la 11 locaţii din municipiul Craiova, la locuinţele şi sediile comerciale ale unor persoane suspectate de deţinere de produse din tutun în mod ilegal şi contrabandă, iar peste 175000 tigarete confiscate precum şi 260000 lei.

 tigari contrabanda 2 IPJ Dolj: Razie la miliardarii țigărilor de contrabandă. Confiscări record poze

În continuarea cercetărilor ce se efectuează în cadrul unui dosar penal, aflat în lucru la Secţia 5 Poliţie din Craiova, în dimineaţa zilei de astăzi în baza autorizaţiilor emise de magistraţii Judecătoriei Craiova au fost efectuate 11 percheuiţii la locuinţe şi spaţii comerciale aparţinând unor persoane despre care existau indicii că desfaşoară activităţi ilegale constand în transportul, depozitarea şi comercializarea de produse din tutun provenite din contrabandă.

http://youtu.be/fG52gns5OMI
Poliţiştii craioveni au fost depistat şi ridicat în vederea confiscării peste 175000 ţigarete (8919 pachete ţigări), diferite marci, care nu aveau aplicat marcaj fiscal, fiind introduse ilegal pe teritoriul României.

tigari contrabanda 3 IPJ Dolj: Razie la miliardarii țigărilor de contrabandă. Confiscări record poze

Deasemenea, politisţii au identificat, la domiciliul uneia dintre persoane,  266 800 lei despre care există indicii temeinice că provine din săvârşirea de infracţiuni, suma respectivă fiind ridicată în vederea cercetarilor.
http://youtu.be/LVG7BYNB9cg

Totodată, poliţiştii au depistat şi un autovehicul în care se aflau aproximativ 500 pachete ţigări fără marcaj fiscal, fapt pentru care s-a dispus indisponbilizarea acestuia.

La sediul Secţiei 5 Poliţie au fost conduse pentru cercetări 14 persoane cu vârste cuprinse între 19 şi 49 ani, din municipiul Craiova cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de depozitare, transport, deţinere produse din tutun provenite din contrabandă şi pentru documentarea întregii activi