IPJ Dolj: POLIŢIŞTII LA DATORIE PE PERIOADA DESFĂŞURĂRII BACALAUREATULUI

 

 

Peste 120 de poliţişti doljeni vor acţiona, zilnic, în timpul desfăşurării Examenului Naţional de Bacalaureat, sesiunea I -2014, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice.

 

În perioada 10.06.-11.07.2014, poliţiştii de la formaţiunile de ordine publică şi poliţie rutieră vor acţiona, ca în fiecare an, cu jandarmi de la Inspectoratlui Judeţean de Jandarmi Dolj şi Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova, fiind astfel formate partrule mixte.

Echipajele vor patrula în zona unităţilor de învăţământ, a centrelor de examen şi a centrelor de corectare pentru prevenirea evenimentelor negative şi pentru asigurarea desfăşurării în condiţii de linişte şi siguranţă a examenelor.

Bineînţeles că şi poliţiştii rutieri se vor afla la datorie în această perioadă şi vor acţiona, pe principalele artere rutiere din judeţul Dolj, pentru fluidizarea traficului rutier şi prevenirea evenimentelor rutiere, în initinerariile de patrulare ale acestora fiind inculse unităţile de învăţământ în care se desfăşoară Sesiunea I a Examenului Naţional de Bacalaureat.