IPJ Dolj: Poliţiştii în mijlocul elevilor. „SPUNEȚI NU VIOLENȚEI ÎN ȘCOLI!”

 

 poltisti elevi IPJ Dolj: Poliţiştii în mijlocul elevilor.  „SPUNEȚI NU VIOLENȚEI ÎN ȘCOLI!” poze

În cursul zilei de ieri, având în vedere începerea noului an şcolar, poliţiştii de proximitate din cadrul Secţiei 5 Craiova, au fost prezenţi, în mijlocul elevilor din cadrul unităţilor de învăţământ din cartierul Craioviţa Nouă, cu ocazia festivităţilor prilejuite de acest eveniment.

Astfel, poliţiştii au fost prezenţi alături de reprezentanții I.S.J. Dolj și Primăriei Municipiului Craiova la Colegiul „Tehnologic Energetic”, Liceul Tehnic „George Bibescu”, Liceul Adventist, Colegiul Tehnic „C.D. Nenițescu”, Școala Gimnazială nr. 33 „Elena Farago”, Școala Gimnazială nr. 32 „Alexandru Macedonski”, Școala Gimnazială nr. 30 „Mihai Viteazul”, Școala Gimnazială nr. 12 „Decebal”.

Polițiștii prezenți la festivitatea de deschidere au adresat, elevilor, cadrelor didactice şi părinţilor, mesajul Conducerii Poliției Române cu ocazia începerii anului de învățământ și având în vedere prioritatea națională stabilită la nivelul Poliției Române, și anume de prevenire a delincvenței juvenile și a victimizării minorilor, au distribuit pliante cu sfaturi şi recomandări sub deviza „SPUNEȚI NU VIOLENȚEI ÎN ȘCOLI!”.