IPJ Dolj: POLIŢIŞTII DOLJENI CELEBREAZĂ ZIUA DE 1 DECEMBRIE

Ziua de 1 Decembrie repezintă un reper important în istoria noastră, a românilor, fiind ziua în care cu toţii sărbătorim Marea Unire de la 1918, totodată fiind şi un prilej prin care poliţiştii arătă întregii comunităţi implicarea în toate activităţile desfăşurate de autorităţile locale, cum ar fi ceremonii depuneri de coroane de flori la monumentele eroilor neamului şi la cele comemorative ale Marii Uniri, dar şi la parada militară.

Luni, poliţiştii vor participa la tradiţionala defilare din centrul municipiului nostru cu mai multe autospeciale aparţinând Poliţiei Rutiere, Serviciului de Ordine Publică, Serviciului de Acţiuni Speciale, dar şi Laboratorul Criminalistic.

Comanda Inspectoartului a luat decizia de a se organiza, atât la sediul IPJ Dolj dar şi la sediile celorlalte Poliţii Minicipale şi Orăşeneşti din judeţul nostru, festivităţi de avansare în gradul profesional următor, la termen şi înaintea expirării stagiului minim a poliţiştilor care s-au remarcat în activitate, pentru a sublinia şi mai mult strânsa legătură dintre şefi şi subordonaţi.

Cu ocazia Zilei de 1 Decembrie vor fi avansaţi în gradul profesional următor  înainte de îndeplinirea stagiului minim 60 ofiţeri şi 218 agenti de poliţie din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Ca de fiecare dată, şi în zilele de sărbătoare, poliţiştii vor acţiona pentru asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, precum şi în cadrul dispozitivelor suplimentare instituite în zona desfăşurării manifestărilor publice, pentru ca toți craiovenii şi doljenii să se bucure în liniște și siguranță de sărbătoarea României.

 

Pe această cale ţinem să-i asigurăm pe doljeni că vom fi la datorie şi în zilele următoare, prezenti in mijlocul cetatenilor, pentru a creste gradul de  siguranţă civică.