IPJ Dolj: Poliţiştii, de pază la BAC

FORȚELE DE ORDINE LA DATORIE PENTRU DESFĂȘURAREA ÎN BUNE CONDIȚII A BACALAUREATULUI 2013
Pentru asigurarea desfășurării examenului de bacalaureat în condiții optime, polițiștii și jandarmii doljeni și-au luat măsuri de adaptare a dispozitivului de siguranță publică din județul nostru la necesitatea creșterii prezenței în zona centrelor de desfășurare a probelor orale și scrise, pentru preîntâmpinarea producerii de evenimente care ar putea aduce atingere climatului de liniște și siguranță publică.
În perioada de desfășurare a probelor orale, 10 – 28.06.2013, cele 44 de centre din județul nostru vor fi în atenția unui dispozitiv complex de ordine publică alcătuit din 78 de polițiști, 29 de jandarmi de la IJJ Dolj și 15 polițiști locali, care vor acționa în 29 de patrule mixte polițiști – jandarmi, 10 echipe de siguranță formate din polițiști de ordine publică și 5 echipe de polițiști locali.
Deasemenea, în perioada 01 – 05.07.2013, în care se vor desfășura probele scrise ale examenului de bacalaureat, cele 18 centre vor fi repartizate unui număr de 13 echipe mixte de siguranță publică, formate din polițiști și jandarmi și 5 echipe de polițiști locali.
Cele două centre de corectare ale lucrărilor, vor fi, deasemenea, în atenția forțelor de ordine, în perioada 01 – 08.07.2013, urmând a se asigura o prezență permanentă, 24 de ore din 24, a unor posturi fixe de polițiști și jandarmi care să asigure ordinea și liniștea publică în zona adiacentă acestor centre.
Polițiștii și jandarmii doljeni urează mult succes tuturor tinerilor care susțin examenul de bacalaureat în această perioadă.