IPJ Dolj: Polițiștii craioveni, pe urmele hoților din autoturisme. 6 suspecți reținuți

 

Poliţiştii craioveni au reţinut, penru 24 de ore, şase persoane suspectate de comitera mai multor furturi.

 

În baza autorizaţiilor de percheziţie emise de magistraţii Judecătoriei Craiova poliţişti din cadrul Secţiei 2 Poliţie Craiova, sprijiniţi de luptători ai Serviciului de Acţiuni Speciale şi poliţişti ai Secţiei 3 Poliţie au descins în două locaţii, la locuinţele unor craioveni bănuiţi de comiterea unor furturi din autoturisme.

Poliţiştii craioveni au condus la sediul unităţii pentru audieri opt persoane, cu vârste cuprinse între 13 şi 54 de ani, iar urma investigaţiilor s-a stabilit că minorul C.M, de 13 ani, din municipiu este autorul a două furturi din auto, prin care s-a creat un prejudiciu de aproximativ 7400 lei.

De asemenea, poliţiştii craioveni au stabilit faptul că, în perioada 25.03.2014-15.05.2014, C.MARIANA, 53 de ani, C.PETRE, 54 de ani, I.NUŢA, 34 de ani, C.R., 15 ani, C.F., de 16 ani şi C.VERGINIA, 20 de ani l-au determinat pe minorul care nu răspunde penal, C.M., să comită 14 infracţiuni de furt calificat din autoturisme, dar şi infracţiuni de furt calificat. Totodată, în sarcina lui B.Ş, de 14 ani, s-a reţinut faptul că, în data de 15.04.2014, a sustras bunuri din autoturismul părţii vătămate P.LILIANA.

În baza probatoriului administrat de poliţişti B.Ş., C.MARIANA, C.PETRE, I.NUTA, C.F şi C.VERGINIA au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă de reţinere şi introduşi arest, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.