IPJ DolJ: Poliţiştii au serbat Ziua Naţională în avans

intrunire politie 1 decebrie IPJ DolJ: Poliţiştii au serbat Ziua Naţională în avans poze
Astăzi, 29 noiembrie a.c., la sediul inspectoratului, amfiteatrul „G-ral Ion Eugen Sandu” a avut loc o festivitate de celebrare a Zilei de I Decembrie – Ziua Naţională a României.cupe diplome politie IPJ DolJ: Poliţiştii au serbat Ziua Naţională în avans poze
În cadrul acestei manifestări dl. comisar şef de poliţie Dr. Constantin NICOLESCU a ţinut o scurtă alocuţiune în care a trecut în revistă însemnătatea Zilei Naţionale, după care a dat citire ordinelor de avansare în gradul profesional următor, înainte de îndeplinirea stagiului minim, a unui număr de 3 ofiţeri şi 5 agenţi de poliţie, după cum urmează:

– Comisar de poliţie Emilian ZUICAN
– Subcomisar de poliţie Ionela Florica IVĂNESCU
– Inspector de poliţie Tudor George STUPARU
– Agent şef de poliţie Florea Octavian CĂLDĂRUŞA
– Agent şef de poliţie Ion Dumitru ILINCA
– Agent şef de poliţie Dumitru Marian SLODONEANU
– Agent şef de poliţie Dumitru Marin TRUŢĂ
– Agent principal de poliţie Iulian Cristian POPESCU.

Aceştia sunt poliţiştii care prin eforturile deosebite depuse şi prin rezultatele obţinute au reuşit să câştige aprecierea comenzii inspectoratului şi să fie răsplătiţi cu avansarea înainte de termen.
De asemenea, câştigătorilor concursurilor sportive ( tir, tenis de câmp, tenis de masă şi şah ) organizate în cadrul competiţiei Cupa I Decembrie le-au fost oferite diplome şi cupe.

 
I-am avut şi de această dată în mijlocul nostru pe poliţiştii rezervişti care au participat şi dumnealor la concursurile de şah şi tir şi pe care i-am asigurat de deplinul nostru respect şi consideraţie.
În partea finală a manifestării am avut deosebita onoare şi plăcere de a asista la o prelegere cu adânci semnificaţii istorice şi naţionale susţinută de dl. prof. univ. dr. Sorin Liviu DAMEAN, director al Departamentului Istorie şi Relaţii Internaţionale din cadrul Universităţii din Craiova – Facultatea de Drept şi Ştiinţe Administrative.

Poliţişti din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere, Serviciului Criminalistic şi Serviciului pentru Acţiuni Speciale vor participa la parada din data de 1 decembrie 2012, ocazie cu care vom prezenta craiovenilor câteva din dotările de ultimă generaţie ale inspectoratului nostru.

Poliţiştii doljeni se vor afla la datorie şi în zilele următoare şi asigurăm opinia publică că ne vom îndeplini misiunea de asigurare a unui climat de ordine şi siguranţă civică şi pe timpul minivacanţei ce urmează.