IPJ Dolj: Polițiștii au descins la depozitul de biciclete furate. Un craiovean a sustras 28 în trei luni

ipj dolj biciclete furate politist 1 IPJ Dolj: Polițiștii au descins la depozitul de biciclete furate. Un craiovean a sustras 28 în trei luni poze

PERCHEZIŢII DOMICILIARE ÎN CRAIOVA. Poliţiştii craioveni au efectuat în această dimineaţă 4 percheziţii domiciliare, toate în municipiul Craiova, la locuinţele unor persoane bănuite că ar deţine mai multe bunuri provenite din furturi.

 

În continuarea cercetărilor efectuate de poliţiştii Secţiei 4 Poliţie într-o cauză penală privind furturi de biciclete, în această dimineaţă, cu ocazia percheziţiilor domiciliare efectuate în baza autorizaţiilor emise de magistraţii Judecătoriei Craiova şi cu sprijinul luptătorilor de la Serviciul de Acţiuni Speciale, au fost identificate şi ridicate în vederea cercetărilor 14 biciclete, despre care s-a stabilit că au fost sustrase.

ipj dolj biciclete furate politist 2 IPJ Dolj: Polițiștii au descins la depozitul de biciclete furate. Un craiovean a sustras 28 în trei luni poze

În urma investigaţiilor oamenilor legii a fost identificat autorul în persoana lui D.IONUȚ, 21 de ani, din Craiova, în prezent arestat preventiv pentru acelaşi gen de fapte, respectiv furturi de biciclete. Acesta a fost arestat preventiv la data de 24 iunie a.c., dată la care în sarcina suspectului fuseseră documentate alte 6 furturi de biciclete, toate din municipiul nostru.

Prin extinderea cercetărilor s-a reuşit recuperarea a încă 8 biciclete sustrage de aceeaşi persoană, iar din audierea persoanelor de la care au fost identificate şi ridicate bicicletele a rezultat faptul că acesta le vindea în schimbul unor sume de bani mult mai mici decat valoarea reala.

ipj dolj biciclete furate politist 3 IPJ Dolj: Polițiștii au descins la depozitul de biciclete furate. Un craiovean a sustras 28 în trei luni poze

Cel în cauză a săvârşit cele 28 de fapte în perioada aprilie – iunie 2014, profitând de neatenţia craiovenilor sau prin pătrundea în uscătorii şi scări de bloc unde, prin distrugerea elementele cu care erau asigurate bicicletele, reuşea să le sustragă.

Poliţiştii continuă cercetările în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale a celui în cauză.