IPJ Dolj: POLIŢIST DOLJEAN PREMIAT PENTRU UN ROMAN POLIŢIST

notulescupolitistpremiuroman 1 IPJ Dolj: POLIŢIST DOLJEAN PREMIAT PENTRU UN ROMAN POLIŢIST poze

 

Un poliţist din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a fost premiat ieri, in cadrul Salonului de carte juridică, poliţistă şi civică a M.A.I, colegul nostru fiind autorul unui roman poliţist deosebit de interesant.         

 

Ieri, 26.11.2014, la Centrul Cultural al Ministerului Afacerilor Interne a avut loc deschiderea Salonului de carte juridică, poliţistă şi civică a M.A.I.- ediţia a XVIII-a, fiind premiaţi şi câştigătorii  premiilor şi trofeelor Editurii M.A.I.

În cadrul Ceremoniei de decernare a premiilor, am avut onoarea, ca printre câştigători să se numere şi colegul nostru, comisarul Dan NOŢULESCU, care a ocupat locul al II-lea, cu romanul poliţist „Cercul Vicios”.

notulescupolitistpremiuroman 2 IPJ Dolj: POLIŢIST DOLJEAN PREMIAT PENTRU UN ROMAN POLIŢIST poze

Din  anul 2009, comisarul Dan NOŢULESCU activează în cadrul Serviciului Cabinet unde desfăşoară activităţi de coordonare şi monitorizare, anterior acesta  lucrând la compartimentul de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 2 Craiova.

Romanul „Cercul Vicios” este prima carte scrisă de către colegul nostru, dar nu şi ultima, aşa cum tot el ne-a promis, totodată dezvăluindu-ne faptul că romanul este ficţiune însă inspiraţia a venit ca urmare a cazurilor rezolvate şi a experienţelor trăite în activitatea de poliţist.

Suntem mândri de performanţa colegului nostru prin care a dus numele Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj pe cele mai înalte culmi culturale, şi a demonstrat faptul că poliţiştii pot realiza lucruri excepţionale şi se pot remarca şi în alte domenii pe lângă rezolvarea unor cazuri complexe.

Pe această cale Comanda Inspectoratului transmite sincere felicitări comisarului Dan NOŢULESCU dorindu-i mult succes în activitatea de creaţie.