IPJ Dolj: PISTOALE NELETALE DEŢINUTE ILEGAL, GĂSITE ÎN URMA UNEI PERCHEZIŢII – video

pistoale gloante IPJ Dolj: PISTOALE NELETALE DEŢINUTE ILEGAL, GĂSITE ÎN URMA UNEI PERCHEZIŢII   video poze
În această dimineaţă, poliţişti din cadrul Biroului Arme, Exploziv, Substanţe Periculoase şi poliţişti ai Secţiei 2 Poliţie Craiova au efectuat o percheziţie, în baza autorizaţiei emise de magistraţi, la domiciliul unui craiovean.
Poliţiştii au găsit în locuinţa lui P.EUGEN, 39 de ani, două arme (pistoale) neletale supuse autorizării, ambele calibru 9 mm. Cu prilejul examinării sumare a armelor s-a constatat că ambele au fost suferit modificări, iar seriile fuseseră şterse. În locuinţă au mai fost găsite şi 20 cartuşe de acelaşi calibru.
Poliţiştii craioveni au stabilit că acesta nu este deţinător legal al acestor arme, pe care le-a cumpărat în luna august a.c. din Republica Bulgaria şi le-a introdus în aceeaşi zi, fără drept, în România, fără a le declara organelor de control vamale.

 

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de deţinere de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept, ştergerea fără drept a marcajelor de pe armele de foc şi contrabandă calificată.
Cele două arme şi cartuşele au fost ridicate în vederea cercetărilor.