IPJ Dolj: “Pista” Calea Bucureşti. Încă un şofer craiovean a “dat” în radar cu peste 100 km/oră

Acţiunile poliţiştilor rutieri continuă. Poliţişti din cadrulServiciului Rutier – Biroul Drumuri Naţionale şi Europene împreună cu poliţişti din cadrul Biroului Rutier Craiova au acţionat pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie cauzate de traversarea neregulamentară şi viteză.

În cadrul activităţilor desfăşurate au fost constatate 78 abateri de natură contravenţională pentru sancţionarea cărora au fost aplicate amenzi în sumă totală de 14 420 lei, dintre care 38 sancţiuni au fost aplicate şoferilor care au încălcat regimul legal de viteză, iar 8 sancţiuni au fost aplicate de poliţiştii rutieri pietonilor care au traversat prin loc nepermis.

Exemplu: P.CĂTĂLIN, 38 de ani, din Craiova, a fost depistat conducând un autoturism, pe Calea Bucureşti din municipiu, cu viteza de 109 km/h. Acesta a fost sancţionat conform prevederilor OUG 195/2002R şi ca măsură complementară i s-a reţinut permisul de conducere pe o perioadă de 90 zile în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice.