IPJ Dolj: Oltean reţinut de poliţiştii craioveni pentru furt calificat şi violare de domiciliu

 

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţişti din cadrul Secţiei 4 Poliţie – Formaţiunea Investigaţii Criminale a fost depistat, în cartierul Brazda lui Novac din Craiova, O.CONSTANTIN, 27 ani, din comuna Mărunţei, judeţul Olt care avea asupra sa mai multe bunuri a căror provenienţă nu o putea justifica.
Din cercetările efectuate de poliţişti a rezultat faptul că acesta, cu puţin timp înainte de a fi depistat de poliţiştii craioveni, a sustras bunurile respective dintr-un apartament aparţinând Ceraselei B, din Craiova.
Prejudiciul în valoare totală de 3000 lei, reprezentând bijuterii şi alte bunuri, a fost recuperat în totalitate şi restituit părţii vătămate.
În baza probatoriului administrat faţă de O.CONSTANTIN s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunilor de furt calificat şi violare de domiciliu, dispunându-se totodată reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 ore. Astăzi, cel în cauză urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.