IPJ Dolj: Minori prinşi la furat, la Craiova şi Băileşti

Poliţiştii craioveni au prins în flagrant doi minori în timp ce sustrăgeau bani din incinta unei farmacii

La data de 22.09.2013, în jurul orei 16.00, o patrula de siguranță publică din cadrul Secţiei 2 Poliţie, aflându-ne în serviciul de patrulare pe b-dul Nicolae Romanescu i-a prins în flagrant pe A.I., de 10 ani, M.F., de 11 ani și A.V., de 13 ani, toți din Craiova care sustrăseseră din incinta unei farmacii suma de 370 lei.
Poliţiştii au recuperat și restituit prejudiciul, în cauză fiind întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de furt calificat.
Cercetările continuă de către poliţişti pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale.

Minori cercetaţi pentru furt calificat

În dimineaţa zilei de ieri, 22.09.2013, la ora 06.55, poliţişti din cadrul Poliţiei municipiului Băileşti au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către B.MARIA, 74 de ani, din localitate, administrator al unui magazin cu privire la faptul că, în noaptea de 21/22.09.2013, persoane necunoscute au pătruns în magazinul său de unde au sustras bunuri alimentare şi nealimentare în valoare de circa 80 lei.
Poliţiştii ajunşi la faţa locului au constatat faptul că autorii au pătruns în incinta societăţii comeciale prin forţarea lacătului de la uşa de acces, la scurt timp, în urma investigaţiilor au fost identificaţi autorii în persoana lui V.F., 17 ani, M.G., 14 ani şi I.M, 16 ani, toţi din Băileşti.
Pe numele celor în cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.