IPJ Dolj: Hoţ din locuinţe din Iași, prins şi reţinut de poliţişti la Craiova

 

 

La data de 11.12.2014, ora 23:00, poliţiştii craioveni au fost sesizaţi prin SNUAU  112 de către U.DANIELA, din Craiova cu privire la faptul că şoţul său a surprins un bărbat care a ieşit din garajul locuinţei şi a fugit, escaladând gardul locuinţei.

La faţa locului s-a deplasat o echipă din cadrul Secţiei 4 Poliţie care a constatat faptul că aspectele sesizate se confirmă, totodată stabilindu-se că suspectul reuşise să sustragă din garaj un portmoneu în care se aflau documente de identitate.

În urma investigaţiilor şi activităţilor specifice întreprinse, la scurt timp, a fost identificat şi prins C.IULIAN, 21 de ani, din comuna Deleni, judeţul Iaşi faţă de care s-a dispus urmărirea penală în calitate de suspect.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale faţă de suspect sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, iar ulterior, în baza probatoriului, instanţa de judecată şi-a însuşit propunerea şi a dispus arestarea preventivă a tânărului pe o perioadă de 30 de zile.

Poliţiştii craioveni l-au încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj.