IPJ Dolj: Hoaţă de ţigări, prinsă de un poliţist craiovean în timpul liber

Un poliţist craiovean a acţionat deşi se afla în timpul liber

În noaptea de 01/02.10.2013, agent şef principal Tănasie Daniel, 42 de ani, din Craiova în timp ce se afla în timpul liber, pe strada Amaradia din municipiu, a observat în faţa unui magazin o femeie care, la observarea acestuia, a încercat să fugă. Poliţistul a procedat la urmărirea, prinderea şi imobilizarea suspectei, constatând totodată faptul că aceasta avea asupra ei mai multe pachete ţigări diferite mărci.
Agentul de poliţie, care îşi desfăşoară activitatea la Secţia 3 din Craiova, a sesizat colegii din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova şi astfel, în urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că LINA C., 28 de ani, din comuna Giurgiţa, Dolj sustrăsese 48 pachete de ţigări din interiorul magazinului unde a fost depistată şi prinsă de poliţist.
Pe numele celei în cauză au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de către lucrătorii Compartimetului Investigaţii Criminale din cadrul Secţiei 5 Poliţie, în vederea stabilirii întregii activităţi infracţionale