IPJ Dolj: Furtul din sistemul de irigaţii, mereu la modă. Doi tineri prinşi la Dabuleni

Au ajuns în spatele gratiilor după ce au fost prinşi de poliţişti la furat. La data de 14.10.2013, în jurul orei 12.30, lucrători ai Poliţiei oraş Dăbuleni împreună cu agenţi ai Postului de Poliţie Călăraşi aflaţi în executarea atribuţiilor de serviciu au prins în flagrant mai multe persoane în timp ce sustrăgeau componenete de la o staţie de irigat.

Poliţiştii i-au identificat pe autori în persoana lui B.IULIAN, 20 ani şi F.GHEORGHE, 18 ani, ambii din comuna Călăraşi. Din primele cercetări reieşind faptul că aceştia sustrăseseră componente de la staţia de irigat W3S2, ce aparţine OUAI Dăbuleni, respectiv un hidrant şi un grilaj metalic, prejudiciul cauzat fiind de 2.700 lei.

Bunurile au fost recuperate şi predate unităţii păgubite, pemele celor în cauză fiind întocmit dosar penal pentru comiterea infracţiunii de furt calificat.

În baza probatoriului administrat de poliţiştii doljeni cei doi învinuiţi au fost introduşi în arestul IPJ Dolj pe bază de ordonanţă de reţinere, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Judecătoriei Craiova cu propunere de arestare preventivă.