IPJ Dolj: ECHIPA DE FOTBAL A I.P.J. DOLJ A CÂŞTIGAT UN NOU TROFEU

cupa politie fotbal IPJ Dolj: ECHIPA DE FOTBAL A I.P.J. DOLJ A CÂŞTIGAT UN NOU TROFEU poze

            Echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj a câstigat sâmbătă, Faza Zonală a Cupei International Police Association (I.P.A.)  România 2014,  la fotbal, calificându-se in marea finală ce va avea loc la Bucureşti, pe 27 septembrie 2014.

 

Sâmbătă, 13.09.2014, la Craiova, s-a desfăşurat Faza Zonală a Cupei I.P.A. România la fotbal , la care au participat 8 echipe ale structurilor membre I.P.A.  din judeţele Dolj, Gorj şi Argeş.

Faza Zonală s-a jucat în sistem eliminatoriu, echipele au fost formate din 6 jucători (5 + 1 portar), iar la finalul turneului echipa poliţiei doljene a ocupat locul I, după 3 victorii.

Finala a fost disputată cu echipa de fotbal a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, pe care echipa noastră a învins-o cu scorul final de 6-1.

Celelalte meciuri jucate de echipa poliţiei doljene au fost în compania echipelor  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, câştigate cu scorul de 5-1, respectiv 5-0.

În urma victoriei de sâmbătă, echipa noastră s-a calificat in Faza Naţională a Cupei International Police Association (I.P.A.)  România 2014 ce va avea loc la Bucureşti, pe 27 septembrie 2014, în complexul sportiv Ştefan cel Mare, unde vor întâlni alte 7 echipe câştigătoare ale fazelor locale.

Echipa a fost antrenată şi coordonată în teren de către asp Budrică  Gheorghe, iar portarul nostru de această dată a fost ap Ilie Alin, jucătorii fiind: ap Ilie Mircea, ap Popescu Victoraş, ap Niculin Alin, ap Dinuica Laurentiu, ag Bortofleac Marius, ap Stoiu Bogdan, ap Pruna Radu, insp. Pr. Stuparu Constantin, insp. pr. Calarasanu Catalin şi ap Arnăutu Dragoş Alexandru.

Suntem mândri şi îi felicităm pe colegii noştri pentru încă o victorie, urându-le totodată mult succes în marea finală de pe 27 septembrie.