IPJ Dolj: Doljeni cercetaţi pentru furt calificat,după ce au fost prinşi cu aproape două tone de ţeavă

 

În seara zilei de ieri, 9 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Craiova s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane au sustras ţevi metalice aparţinând unei foste ferme legumicole.

Poliţiştii au procedat la oprirea autovehiculului în care se aflau suspecţii, la volan fiind identificat B.IONEL, 34 ani, din Craiova, iar în interior se aflau P.CRISTIAN, 24 ani, C.VALENTIN, 45 ani, I.PETRICĂ, 32 ani, D.VALENTIN, 31 ani, toţi din Craiova, C.IONUŢ, 25 ani, din comuna Pieleşti, M.VICU, 40 ani, din Băileşti şi M.VASILE, 31 ani, domiciliat în satul Valea lui Pătru.
Poliţiştii au stabilit faptul că aceştia sustrăseseră 6 ţevi cu diametrul de 50 cm şi lungime de 3 metri, aparţinând unei staţiuni pomicole din apropierea râului Amaradia, cu ajutorul unui aparat de sudură autogen cu două tuburi de oxigen şi o butelie de aragaz. Ţevile sustrase au fost cântărite rezultând o cantitate de 1700 kg.
În cauză s-au întocmit acte premergătoare începerii urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, cercetările fiind continuate de poliţiştii craioveni.