IPJ Dolj: Doi urmăriţi internaţional depistaţi de poliţişti

radu iustinel IPJ Dolj: Doi urmăriţi internaţional depistaţi de poliţişti poze

În urma activităţilor specifice desfăşurate de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale Dolj au fost puse în executare două mandate europene emise de către autorităţile judiciare din Italia, după cum urmează:
1. Împreună cu poliţişti din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova a fost depistat şi prins DUCULESCU CĂTĂLIN MARIAN, 28 ani, din Craiova, urmărit la nivel naţional şi internaţional, faţă de care autorităţile judiciare italiene au emis Mandat European de Arestare pentru comiterea infracţiunilor de clonare de carduri. Faptele au fost comise pe teritoriul Italiei în anul 2009.
2. Poliţişti din cadrul STPF Calafat l-au depistat în punctul de trecere a frontierei din localitate pe RADU IUSTINEL, 40 ani, din comuna Urzicuţa, Dolj, urmărit la nivel internaţional cu mandat european de arestare emis de autorităţile judiciare italiene pentru comiterea infracţiunii de furt. Fapta a fost comisă pe teritoriul Italiei în anul 2010. Acesta a fost preluat sub escortă de poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale.

Duculescu marian IPJ Dolj: Doi urmăriţi internaţional depistaţi de poliţişti poze
Cei doi au fost prezentaţi iniţial Parchetului de pe Lângă Curtea de Apel Craiova unde a dispus reţinerea pentru 24 ore, iar în cursul zilei de sâmbătă Curtea de Apel Craiova a emis mandate de arestare preventivă, urmând a fi efectuate demersurilor necesare pentru extrădare. Aceştia au fost introduşi în arestul inspectoratului.