IPJ Dolj: Doi craioveni amedaţi pentru lipire de afişe electorale în ziua votului

vot 083 IPJ Dolj: Doi craioveni amedaţi pentru lipire de afişe electorale în ziua votului poze

Am fost sesizaţi cu privire la faptul că în cartierele 1 Mai şi Valea Roşie se desfăşoară activităţi de continuare a campaniei electorale. Echipele de cercetare ajunse la faţa locului i-au identificat pe C.LUCIAN, 51 de ani şi G.NICOLAE, 62 de ani, ambii din Craiova, în timp ce aceştia lipeau afişe electorale.
S-a luat măsura sancţionării contravenţionale a celor doi, în conformitate cu prevederile Legii 67/2004.

La Secţia de votare 153 din Craiova, procesul de votare a fost întrerupt în intervalul 11.40 – 11.54 întrucât membrii biroului secţiei de votare au constatat lipsa unei ştampile cu menţiunea „votat”. Echipa de cercetare ajunsă la faţa locului a preluat sesizarea şi se desfăşoară verificări pentru stabilirea circumstanţelor în care a dispărut ştampila respectivă.

Procesul electoral a fost întrerupt la Secţia de votare nr. 3 Bechet (12.10-12.40) deoarece preşedintele acestei secţii a considerat că sunt lipsă buletine de vot şi a decis renumărarea acestora, după această activitate procesul electoral a fost reluat, nefiind constatată lipsa unor buletine.

La Secţia de votare nr.4 din localitatea Horezu Poenari procesul electoral a fost întrerupt (11.50-12.10) deoarece s-a constatat lipsa unui număr de 14 buletine de vot. Echipa de cercetare ajunsă la faţa locului a preluat sesizarea şi se desfăşoară verificări pentru stabilirea veridicităţii acesteia.

La secţia de votare nr.1 din localitatea Perişor procesul electoral a fost întrerupt(12.35-12.55) deoarece reprezentantul unui partid politic şi-a dat demisia din comisie.