IPJ Dolj: Craiovean reţinut pentru furt de porumbei

porumbel prefectura dolj 1 IPJ Dolj: Craiovean reţinut pentru furt de porumbei poze

La data de 03.03.2013, ora 09.30, B.TEODOR, din Craiova, a sesizat poliţiştilor din cadrul Secţiei 5 Craiova faptul că, în noaptea de 01/02.03.2013, persoane necunoscute, i-au sustras dintr-o anexă 13 porumbei din rasa “Standard Românesc de Frumuseţe”.
În temeiul sesizării poliţiştii au demarat investigaţiile, la scurt timp fiind identificaţi suspecţii în persoana lui S.G., 16 ani, din Bechet şi A.F., 17 ani, din Craiova.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că minorul de 16 ani este cel care a sustras porumbeii, iar după comiterea furtului i-a ascuns în locuinţa surorii lui.
Poliţiştii craioveni i-au depistat pe cei doi în timp ce ofereau spre vânzare 2 porumbei, prin extinderea investigaţiilor fiind recuperaţi 9 porumbei şi predaţi părţii vătămate.
Împotriva lui S.G. s-a dispus începerea urmăririi penale pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat pentru comiterea infracţiunii de furt calificat şi a fost introdus în arestul IPJ Dolj, pe bază de ordonanţă pe timp de 24 ore, urmând ca în astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă.