IPJ Dolj: CRAIOVEAN REŢINUT PENTRU CONTRABANDĂ CU ȚIGĂRI

 

 

Poliţiştii craioveni au reţinut, în cursul zilei de ieri, un craiovean bănuit de comiterea infracţiunii de contrabandă, în urma percheziţiei efectuate fiind ridicate în vederea cercetărilor peste 28000 ţigarete netimbrate.

 

 

La data de 14.07.2014, poliţişti din cadrul Serviciului de Investigarea Fraudelor Dolj au introdus în arestul IPJ Dolj, pe bază de ordonanţă de reţinere, pe S.CRISTIAN, 33 de ani, din Craiova, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

În urma unei percheziţii domiciliare efectuate de poliţişti în comuna Drăgoteşti, Dolj, într-un imobil deţinut de B.AURORA, au fost identificate 1435 pachete de ţigări netimbrate aparţinând craioveanului de 33 de ani.

Din cercetările poliţiştilor a rezultat faptul că acesta procurase ţigările din judeţul Suceava în scop de revânzare pe piaţa neagră din municipiul Craiova, valoarea pe piaţa a cantităţii de ţigări fiind e 16.000 lei.Prejudiciul adus bugetului consolidat al statului urmând să fie stabilit de Direcţia Regională Vamală Craiova.

Cel în cauză va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunere de sesizare a judecătorului de drepturi şi libertăţi în vederea emiterii mandatului de arestare preventivă.

Cercetările au fost coordonate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova, sprijinul operativ de specialitate fiind asigurat de ofiţeri ai Departamentului de Informaţii şi Protecţie Internă (D.I.P.I.).