IPJ Dolj: Conferinţa anuală – Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din cadrul M.A.I. – filiala Dolj

Ieri dimineaţă, la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj  a avut loc Conferinţa anuală a Asociaţiei Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din cadrul M.A.I. – filiala Dolj.

La această activitate au participat peste 60 de persoane, rezervişti dar şi comanda IPJ Dolj şi a Poliţiei Municipiului Craiova.

Conferinţa a avut drept scop întărirea relaţiilor dintre rezervişti poliţişti, jandarmi şi pompieri, dar şi asigurarea unei comunicări reale şi eficiente cu persoanele aflate încă în activitate.

radu rezervisti.jpg IPJ Dolj: Conferinţa anuală   Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din cadrul M.A.I. – filiala Dolj poze

Dl. col. (r.) Turturică Paul, preşedintele asociaţiei, a deschis şedinţa cu un moment de reculegere şi aducere aminte în cinstea foştilor colegi care nu se mai află printre noi, dar şi un moment solemn pentru sărbătoarea de astăzi, Ziua Eroilor.

Auditorii au analizat situaţia financiară a asociaţiei pe anul 2013, precum şi bugetul pentru anul 2014, fiind identificate unele priorităţi, printre care sprijinirea financiară a familiilor rezerviştilor aflate în dificultate.

Un alt punct pe ordinea de zi a fost acela de a se acorda o mai mare atenţie activităţilor culturale, sportive şi de recreere şi implicarea în activităţi cetăţeneşti şi de ordine publică.

Preşedintele asociaţiei şi ceilalţi membri au fost de acord şi susţin colaborarea cu celelalte Asociaţii Militare în rezervă, fiind necesară şi continuarea colaborărilor cu unităţile de poliţie, jandarmerie şi pompieri din judeţul Dolj.

turturica rezervisti.jpg IPJ Dolj: Conferinţa anuală   Asociaţia Naţională a Cadrelor Militare în Rezervă şi Retragere din cadrul M.A.I. – filiala Dolj poze

S-a observat faptul că de-a lungul anului membri ai asociaţiei au participat la diferite evenimente de importanţă culturală, printre care enumerăm lansările unor lucrări aparţinând domnilor Doru Viorel Ursu, fost Ministru de Interne şi Col.(r.) Răduţ Constantin.

Evenimentul din această dimineaţă s-a încheiat într-un cadru festiv prin acordarea de Diplome de Excelenţă membrilor cu cea mai mare vechime în asociaţie, sefului Centrului Medical Judetean Dolj, comenzii IPJ Dolj care a sprijinit activitatea, dar şi şefilor poliţiilor din judeţul Dolj.