IPJ Dolj: Cinci tineri din Dolj cercetaţi pentru furt, după ce-au dat atacul la Biblioteca din Segarcea

 

Mai mulţi tineri sunt cercetaţi pentru furt după ce au sustras bunuri dintr-o bibliotecă. La data de 11.10.2013, la ora 07.30, politistii din Segarcea au fost sesizaţi de catre B.ALEXANDRA, 57 ani, din localitate cu privire la faptul că, în noaptea de 10/11.10.2013, persoane necunoscute au pătruns în incinta bibliotecii din municipiu si au sustras o unitate centrală de calculator, un monitor LCD, boxe audio şi suma de 60 lei.

La faţa locului s-a deplasat echipa operativă care a constatat că autorii au pătruns în interiorul bibliotecii prin spargerea geamului de la o fereastră. În aceeasi zi, in urma cercetărilor efectuate au fost identificaţi faptuitorii în persoana lui D.VIOREL, 18 ani, R.I., 16 ani, ambii din oraşul Segarcea, M.I., 17 ani, C.P., 15 ani şi S.N., 14 ani, toţi trei din comuna Cerăt, Dolj.
Bunurile au fost recuperate în totalitate şi restituite unităţii prejudiciate, politistii intocmind in cauza dosar penal pentru comiterea infractiunii de furt calificat. Cercetarile sunt continuate de politistii doljeni in vederea documentarii intregii activitati infractionale.