IPJ Dolj: Cinci persoane au fost prinse în flagrant de poliţişti şi jandarmi în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-un chioşc – VIDEO

 

politisti duba 1 IPJ Dolj: Cinci persoane au fost prinse în flagrant de poliţişti şi jandarmi în timp ce sustrăgeau bunuri dintr un chioşc   VIDEO poze
În noaptea de 27/28.11.2012, ora 0245, o patrulă de siguranţă publică formată din poliţişti ai Secţiei 3 şi jandarmi din cadrul G.J.Mb. Craiova aflată  în serviciul de patrulare pedestră, pe str. Petre Ispirescu, a surprins un grup de persoane în apropierea unui chioşc de ziare, care la vederea patrulei au fugit printre blocurile din apropiere.
Oamenii legii au procedat la urmărirea suspecţilor, fiind totodată solicitat sprijinul unei cu patrule auto reuşindu-se, astfel, prinderea în scurt timp a celor în cauză.
Suspecţii au fost conduşi la sediul unităţii de poliţie, unde au fost identificaţi în persoana lui C.FLORIAN, 36 ani, din comuna Bistreţ, Z.LUNCA, 28 de ani, D.MARIUS, 21 ani, M.M., 16 ani, M.G., 14 ani, toţi din Craiova şi D.J., de 15 ani, din comuna Castranova, Dolj.
Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit faptul că FLORIAN C. a spart un geam de la chioşcul de ziare situat pe strada Petre Ispirescu şi din interior a sustras mai multe DVD-uri.
politisti duba IPJ Dolj: Cinci persoane au fost prinse în flagrant de poliţişti şi jandarmi în timp ce sustrăgeau bunuri dintr un chioşc   VIDEO poze
Prejudiciul cauzat, a fost recuperat în totalitate şi restituit, în cauză fiind întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale şi sunt continuate cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat.