IPJ Dolj: Carderi de export prinşi în Craiova

urmarit european prins ipj dolj.jpg IPJ Dolj: Carderi de export prinşi în Craiova poze

 Astăzi, poliţiştii doljeni au depistat 2 persoane, urmărite internaţional, pe numele cărora autorităţile din Germania şi Austria emiseseră mandate

europene de arestare pentru infracţiuni săvârşite pe teritoriul acestor state.

În cursul zilei de astăzi, poliţişti din cadrul Serviciul de Investigaţii Criminale – Compartimentul Urmăriţi împreună cu poliţişti din cadrul Secţiilor 4 şi 6 Poliţie Craiova au depistat în municipiul Craiova pe C. MARIN, 37 de ani, din localitate, persoană urmărită la nivel internaţional. Pe numele acestuia autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea în perioada noiembrie-decembrie 2013 a mai multor infracţiuni de fraudă bancară, cu un prejudiciu de peste 24000 euro.

Tot în urma activităţilor specifice desfăşurate de către oamenii legii, a fost depistat şi C. REMUS, 27 de ani, din localitate, persoană urmărită la nivel naţional şi internaţional. Şi pe numele acestuia autorităţile din Austria au emis un mandat european de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt din bancomate, pe teritoriul acestui stat, in luna decembrie 2013.

Urmăriţii au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova care a emis Ordonanţă de reţinere pentru 24 ore pe numele acestora, urmând a fi prezentaţi la Curtea de Apel Craiova în vederea demarării procedurilor de extrădare, fiind introduşi în arestul IPJ Dolj.